Please enable JS

OVER MIJ - QualityMe

Het ontstaan van QualityMe in een notendop.

Petra Schonbrodt
Trotse Eigenaresse van QualityMe

INTRINSIEKE KWALITEIT

Ik bied specifieke behandelingen met superieur resultaat

WAARDE

Ik wil de best mogelijke versie van mijzelf zijn

FOCUS

Ik heb maximale focus op de beste producten en service

SPECIALITEIT

Ik bied alleen behandelingen aan waar ik garant voor kan staan

 

"Vanaf dat ik in 2007 de deuren van mijn eigen zaak geopend heb, is er veel veranderd! Door mijn opleidingen alsook de ervaringen die ik heb opgedaan, hebben zowel mijn salon als ikzelf ontzettend kunnen groeien."

 

Als klein meisje was ik al ontzettend gefascineerd door het grootste orgaan van de mens, namelijk de huid, en als het ook maar enigszins mocht, ging ik trouw met mijn moeder mee naar de schoonheidsspecialiste. Geweldig vond ik dat! Het antwoord op de vraag: “wat wil jij later worden als je groot bent?”, is dan ook nooit gesteld hoeven worden.

Met veel enthousiasme heb ik dus de opleiding tot schoonheidsspecialiste voltooid, en ben daarna begonnen met me een weg te banen door de wondere wereld van de schoonheidsindustrie; een wereld die, waar ik helaas achter kwam, vaak bol staat van gouden beloftes, onwerkelijke sprookjes en hobbyisten.

Vanaf dat ik in 2007 de deuren van mijn eigen zaak geopend heb, is er veel veranderd! Door mijn opleidingen alsook de ervaringen die ik heb opgedaan, hebben zowel mijn salon als ikzelf ontzettend kunnen groeien. En ik kwam uiteindelijk tot de conclusie dat het mijn missie is om de huid van mijn klanten te laten stralen als nooit tevoren! Om hen op deze manier de beste versie van zichzelf te laten zijn, zodat ze zelfverzekerd in het leven staan en weten wat ze waard zijn!

"Mijn service en advies gaan gewoon door en ook als ze door de deur naar buiten lopen, blijf ik ondersteunen. Zelfs op een afstand wil ik van waarde kunnen zijn."

 

In 2017 heeft QualityMe zich dus geheel toegelegd op huidverbetering, en heeft zich hierdoor enorm goed op de kaart gezet in het mooie Limburg.
De klantenkring bestaat uit succesvolle dames en heren die weten wat ze willen, en gaan voor resultaat en daar geen concessies in willen doen.

Omdat ze weten wat voor een ontzettend krachtig visitekaartje een eerste indruk is, maken zij van hun huid daarom dan ook een noodzakelijke prioriteit, want alleen zo kunnen we samen het verschil maken. Een stralende huid vraagt immers meer dan af en toe een behandeling bij een schoonheidsspecialiste.

Omdat mijn klanten weten dat ze erop kunnen rekenen dat ik ze een eerlijke spiegel voorhoud, en dit gecombineerd wordt met de hoge kwaliteit en hoge standaard die ik hanteer, is QualityMe uitgegroeid tot een ontzettend succesvolle salon! Mijn klanten weten dat ik voor hen klaarsta. Mijn service en advies gaan gewoon door en ook als ze door de deur naar buiten lopen, blijf ik ondersteunen. Zelfs op een afstand wil ik van waarde kunnen zijn.

QualityMe werkt alleen met topmerken die hun kwaliteit aangetoond hebben

Petra Schonbrodt
qualityme-salon-3
qualityme-salon-2
qualityme-salon-1
1

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website accepteert u het gebruik ervan.

Ok