Please enable JS

PRODUCTEN - QualityMe

"Producten met resultaat"

Onderstaand ons aanbod van producten. Alle producten zijn met zorg geselecteerd en sluiten nauw aan bij onze doelstellingen u maximale kwaliteit en resultaat te bieden.

QualityMe biedt alleen producten aan die gericht zijn op het behalen van het maximale resultaat

Petra Schonbrodt

Ik ben mega enthousiast over de produkten van QMS! en over jou..Petra... Wat 'n energie steek jij in je klanten. Zo fijn om dit mee te maken ... en de behandelingen zelf zijn ook heerlijk!! Ik ben helemaal happy!

Kiona Hendrix

De producten en gebruik van QMS waren mij bekend. De behandelingen door Petra nu ook. Een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Huidverbetering met resultaat is iets anders dan huidverzorging.

Madelon Moonen

Hetgeen ik belangrijk vind is: 1) Direct zichtbaar resultaat. 2) Zeer flexibele tijden om afspraken te maken. 3) Duidelijke aanvullende informatie waarom iets gebeurt zoals het gebeurt.

Petra overstijgt elke verwachting. Daarnaast is haar advies en ondersteuning ook buiten de deur uitstekend. Petra is Pro. Punt.

Kristof Cuppens

QMS is echt super fijn en heeft geweldige producten. Zacht voor je huid, prettig in gebruik en top resultaat. Mijn huid heeft in ieder geval nog nooit zo fijn aangevoeld. Ik kijk iedere keer weer uit naar de behandeling. Petra is voor mij een coach om het beste resultaat te kunnen bereiken én te behouden!

Ingrid Westerhuis

Het zijn niet alleen de QMS producten op zich, maar ook (of vooral) Petra zélf die gewoon goed uitlegt waarom bepaalde producten een meerwaarde hebben, en duidelijk het verschil laat zien tussen een huid met en zonder deze producten.

Rianne Becker

Bij Petra in de stoel is het echt genieten. Uitzonderlijke zorg en aandacht, goede producten en altijd net dat beetje extra. Petra zorgt ervoor dat jij ziet waar jij nog meer van kan gaan stralen.

Anke Briels

Met een veel beter gevoel kijk ik sinds kort in de spiegel. Dankzij Petra heb ik mijn huid onder controle en zijn de onzuiverheden zo goed als verdwenen!

Michelle de Séra

Een geweldig concept met geweldige producten en een zeer professionele aanpak, analyse en service waarbij echt aandacht en tijd aan je huid besteed wordt door Petra Schonbrodt. Het is elke dag weer een feestje om thuis met QMS te werken, heerlijk! Een waar Wellness momentje ... Een echte aanrader en een topper van een zakenvrouw.

Tamara den Daas

Voor echte huidverbetering, mega kwaliteit, meedenken, en top service (en nu overdrijf ik niet eens) beveel ik Petra absoluut aan! Ik wil voor mijn huid nooit meer iemand anders!

Renata Cadoni

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website accepteert u het gebruik ervan.

Ok