Please enable JS

BEHANDELINGEN - QualityMe

"Behandelingen met resultaat"

Onderstaand ons aanbod van behandelingen. Alle behandelingen zijn met zorg samengesteld en sluiten nauw aan bij onze doelstellingen u maximale kwaliteit en resultaat te bieden.

QualityMe biedt alleen behandelingen aan die gericht zijn op het behalen van het maximale resultaat

Petra Schonbrodt

QMS Behandeling

QMS Behandeling

!QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen”. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik maken van injectietechnieken. In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult !QMS het collageen aan in onze huid. Dit hoog gedoseerde collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Lees meer ...

Mechanische bindweefselmassage met de Icoone laser

Mechanische bindweefselmassage met de Icoone laser

De icoone Laser:de:nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage gecombineerd met de nieuwste LED en Laser techniek.

Lees meer ...

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Het gehalte van het collageen en elastine is dan zéér hoog in ons bindweefsel.

Lees meer ...

Zuurstofbehandelingen

Zuurstofbehandelingen

Hollywood Sterren als Madonna, Jennifer Aniston, Victoria Beckham, Lisa Kudrow en nog vele andere hebben het geheim van zuurstof allang ontdekt en genieten al jaren van zuurstof behandelingen om hun huid op natuurlijke wijze jong te houden.

Lees meer ...

T-Away Behandeling

T-Away Behandeling

De T-away is de oplossing voor rode adertjes, couperose, steelwratjes, bloedblaasjes of  andere huidoneffenheden binnen slechts enkele minuten. 

Lees meer ...

Meline behandeling

Meline behandeling

Pigmentstoornissen zijn een van de meest uitdagende problemen als het gaat om huidverbetering.

Lees meer ...

Oxybio2 lichttherapie

Oxybio2 lichttherapie

OXYBio² Licht Therapie is een non-invasieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van 5 kleuren LED licht nl: rood, oranje, groen, blauw en wit licht EN zuurstofinhalatie van medicinale pure kwaliteit. Led staat voor Light Emitting Diode, kleine lampjes die een bepaalde kleur licht afgeven.

Lees meer ...

pHformula behandelingen

pHformula behandelingen

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Lees meer ...

Mesotherapie

Mesotherapie

Mesotherapie met naald

De Pistor Eliance Mesogun is een directe rimpelopvuller die crossed-linked hyaluronzuur door middel van kleine injecties, maximaal 3mm diep in de huid aanbrengt. Hierdoor vervagen rimpels, vouwen en lijntjes, met als direct zichtbaar resultaat; een fris en stralend uiterlijk. Na slechts 1 behandeling houdt dit resultaat al gemiddeld 8 tot 10 maanden (afhankelijk van de huidconditie).

Lees meer ...

1

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website accepteert u het gebruik ervan.

Ok