Please enable JS

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage Marketing & Communicatie waarbij je werkervaring kan opdoen, jouw opgedane kennis kan toetsen en een bijdrage kan leveren aan de uitbouw van QualityMe? Lees dan snel verder!!

 

BESCHRIJVING

Topkwaliteit. Voor minder doet QualityMe het niet. QualityMe  heeft zich geheel toegelegd op huidverbetering en lichaamsverbetering, en heeft zich hierdoor enorm goed op de kaart gezet in het mooie Limburg.
De klantenkring bestaat uit succesvolle dames en heren die weten wat ze willen, en gaan voor resultaat en daar geen concessies in willen doen. QualityMe is door haar succes flink aan het uitbreiden en komt in 2019 met een geheel nieuw concept waar niet alleen QualityMe als clinic zijnde een grotere rol gaat spelen maar er komt een compleet ontspanningscentrum van het hoogste niveau.

QualityMe ontpanningscentrum:

Een oase van rust, high-end beauty behandelingen, training voor body & mind en de inwendige maag. Kortom bij het ontspanningscentrum van QualityMe komt iedere succesvolle man of vrouw volledig tot rust en wordt compleet in de watten gelegd en verzorgd. Wij werken alleen met de meest hoogwaardige producten en gaan zoveel verder dan reguliere schoonheidssalons, wij transformeren het uiterlijk en de mind van mensen.

ALGEMENE WERKZAAMHEDEN MARKETING & COMMUNICATIE

 • Archivering van eigen print- en audiovisueel materiaal 
 • Verzamelen print en free publicity van derden over QualityMe
 • Update houden en corrigeren van de website van QualityMe samen met webdesigner.
 • Maandelijkse nieuwsbrief: verzamelen onderwerpen, schrijven teksten, verzending. 
 • Meewerken aan social media, twitter, facebook. 
 • Aanvullen en update mailinglist
 • Verzamelen klantenaantallen
 • Ondersteunende werkzaamheden van de directie
 • Samenstellen en distributie van communicatie materiaal voor socialmedia, pers, producten en diensten.

PROJECTEN

 1. Marketingplan opzetten en (gedeeltelijk) uitvoeren met als doel het vergroten van de publiciteit en naamsbekendheid van QualityMe, ten einde meer clienten te krijgen voor het clinic gedeelte van het ontspanningscentrum. Tegelijkertijd onderzoeken welke marketing en communicatiekanalen geschikt zijn voor onze doelgroep. Doel is het aantrekken van nieuwe clienten en retentie van reeds bestaande clienten. 
 2. Vernieuwen, aanvullen en corrigeren van persbestand met relevante nationale en internationale printmedia, webmedia en audiovisuele media. Kwalitatief onderzoek bij de doelgroep.

PROFIEL

Stage lopen bij QualityMe betekent je overgeven aan een hectische werkomgeving waar 100% inzet gevraagd wordt van alle medewerkers. Bij QualityMe werken zeer gemotiveerde en professioneel ingestelde medewerkers, en die houding verwachten wij ook van de stagiaire. Je bent nieuwsgierig, leergierig en ondernemend. Je durft out-of-the-box te denken, bent creatief en kan fouten maken en oplossen. Je hebt een zelfstandige werkhouding en werkt ook graag samen met je teamgenoten. De stage is minimaal half jaar en uren in overleg. Duur van de stage en je zomervakantie worden vastgesteld. Werktijden zijn van 10.00-18.00 uur en incidenteel ’s avonds en in het weekend.

Ben jij de Stagiair(e) die ons team komt ondersteunen? 

Reageer dan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EXTRA INFORMATIE

Opleidingsniveau: HBO, Universiteit
Plaats: Schinnen Zuid Limburg
Dienstverband: Stage, Afstudeerstage

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website accepteert u het gebruik ervan.

Ok