Please enable JS

Mechanische bindweefselmassage met de Icoone laser - QualityMe

De icoone Laser:de:nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage gecombineerd met de nieuwste LED en Laser techniek.

De Icoone Laser biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage gecombineerd met de nieuweste LED en Laser techniek. Met de Icoone Laser behandeling pakken we verslapping en cellulite aan. Daarnaast draagt de behandeling bij aan het verbeteren van de contouren.

Werkt intensief op elke millimeter van de huid

icoone® LASER werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten (de fabriekjes van collageen en elastine), elimineert vetophopingen en activeert lipolyse. icoone® LASER biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper waardoor de huid steeds minder strak wordt en cellulitis steeds meer zichtbaar wordt.

De Icoone Laser gaat veel verder dan de traditionele bindweefselmassage hiermee bereiken we meer resultaat dan wat tot nu toe mogelijk was in de huidverbetering.

Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt, uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding en zorgt dat blokkades en verklevingen verdwijnen. Ook helpt het om overtollig vocht (bijvoorbeeld onder de ogen) effectief af te voeren (lymfedrainage).

icoone® LASER combineert naast de Roboderm® technologie ook LED en Laser. Het is klinisch bewezen dat de 915 nm diode laser diep in het onderhuids vetweefsel doordringt en geabsorbeerd wordt door enkel vet. De vetcellen worden vloeibaar.Hierdoor kan het vet, wat is vrijgemaakt door de laser, verplaatst worden naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die vetten kan omzetten in de verbrandingsstof; suiker. De mechanische stimulatie van het weefsel, door de twee Independent Motorized Rollers, zorgen voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem, het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage.

Ter behandeling van:


Cellulite

Vetophopingen

Huidverslapping

Rimpels

Vermoeidheid en spierpijn

Lymfoedeem

Lipoedeem

Brandwonden

Littekens

 

Voor- en na de behandelingen met de Icoone-laser

Buik voor de behandeling Buik na de behandeling

BUIK

Benen voor de behandeling Benen na de behandeling

BENEN

Billen voor de behandeling Billen na de behandeling

BILLEN

De Icoone Laser is op verschillende manieren in te zetten en is afhankelijk van het te bereiken doel.


Al na 1 behandeling ervaart u het effect van de behandeling, u huid is steviger.
Ons advies voor maximale resultaten te behalen is het inzetten van een op maat gemaakt behandelplan by QualityMe een absolute aanrader. Dit kan zijn in een kuurverband of als toevoeging bij diverse huidverbeterende behandelingen.
Na de kuur kunt u een prachtig resultaat verwachten o.a als het gaat om verstrakking van de huid, lichaamscontouren en het verminderen van cellulite.

Overtuigd van de Icoone laser behandeling?

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website accepteert u het gebruik ervan.

Ok