Please enable JS

pHformula behandelingen - QualityMe

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

 

Waar de werking van standaard schoonheidsbehandelingen ophoudt, gaat pHformula verder. pHformula dermatological skin resurfacing is de eerste pharma-cosmeceutical die het resultaat is van een innovatieve combinatie van zuren binnen de medische wereld.

Bij traditionele peelings worden zuren in hoge concentraties toegepast met de focus op een diepe peeling (met een zeer lage pH-waarde), wat grote complicaties met zich mee kan brengen en vaak vraagt om een langere herstelperiode.

Bij pHformula dermatological skin resurfacing worden ‘gecombineerde’ zuren in lagere concentraties toegepast met de focus op de juiste pH-waarde. pHformula dermatological skin resurfacing creëert een minimale beschadiging om zo veel mogelijk cel aanmaak te stimuleren. Het motto bij deze behandelfilosofie is: huid vernieuwend van buiten, probleemoplossend van binnen.

Meer dan een peeling

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:


Huidveroudering

Intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid

Acne

Ontstekingen en het talggehalte van de huid

Pigement en verkleuring

Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd

Roodheid, couperosa en rosacea

Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

PHFormula staat voor optimale formules voor pre- en post ondersteuning. Een op het individu afgestemde behandelmethode voor maximaal resultaat omvat ook een programma voor thuisverzorging die de huid voorbereidt of juist de behandeling compleet maakt. Deze pre- en post producten zijn allemaal op basis van het unieke PH DVC™ complex. Dit garandeert het hoogst mogelijke resultaat en bewaakt het onderhoud op langere termijn.

 

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Overtuigd van pHformula?

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website accepteert u het gebruik ervan.

Ok