Please enable JS

Oxybio2 lichttherapie - QualityMe

OXYBio² Licht Therapie is een non-invasieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van 5 kleuren LED licht nl: rood, oranje, groen, blauw en wit licht EN zuurstofinhalatie van medicinale pure kwaliteit. Led staat voor Light Emitting Diode, kleine lampjes die een bepaalde kleur licht afgeven.

De kracht van natuurlijk licht

OXYBio² Licht Therapie maakt gebruik van de kracht van natuurlijk licht waardoor cellen sneller herstellen en verjongen. De klinisch bewezen behandeling levert een van de snelste en veiligste manieren om de zichtbare tekenen te verminderen van:


Rimpels en fijne lijnen

Zonschade

Acné en onzuiverhedend

Rosacea, couperose en roodheden

Eczeem, psoriasis en dermatitis

Gevoelige huid

Wondgenezing en littekens

OXYBio² Light Therapy is een pijnloze en ontspannende behandeling die geschikt is voor alle huidtypes. Gebruikmakend van lang gevestigde LED-technologie in combinatie met hoogwaardige producten is de behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd onze huid er onberispelijk, jeugdig en gezond en stralend uit te laten zien.

Lichttherapie bevordert ook een gevoel van welzijn en helpt de stress en spanningen van het dagelijkse leven te verlichten. Bij QualityMe zetten wij deze therapie als add on in voor een nog mooier resultaat bij onze doeltreffende behandelingen.

 

Overtuigd van OXYBio² Licht Therapie?

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website accepteert u het gebruik ervan.

Ok